Avocado-chocolademousse


Voor 4 personen

2 rijpe avocado’s
25 gram cacao
50 gram La Vida Vegan Chocoladepasta
150 milliliter kokosmelk
Rode en gele fondant of marsepein
4 blaadjes munt
120 gram Krokante Muesli Rozijnen

Verwijder de schil en pitten van de avocado’s en doe het vruchtvlees in een blender of
keukenmachine. Voeg de cacao, La Vida Vegan Chocoladepasta en kokosmelk toe. Mix het geheel
tot een gladde massa.

Neem 4 glaasjes. Doe in elk glaasje een bodempje Krokante Muesli Rozijnen. Leg hier wat
van de avocado-chocolademousse bovenop. Eindig met nog een laagje Krokante Muesli.

Meng wat rode en gele fondant om een mooie oranje kleur te krijgen. Vorm van de fondant 4
bolletjes. Rol een klein puntje aan de bolletjes zodat je een klein wortelvormpje krijgt. Steek
in elke fondantwortel een takje munt. Leg de fondantworteltjes in de muesli.

Dit recept is gemaakt in samenwerking met Meesters van de Halm, een duurzame producent van 100% biologische ontbijtgranen! De Krokante Muesli Rozijnen die in het recept is gebruikt vind je hier.