Paas-smoothiebowl met kokospasta


Voor 1 bowl

100 gram mangoblokjes (vriezer)
100 gram perzikpartjes (vriezer)
150 milliliter plantaardige kokosdrink
1 eetlepel La Vida Vegan kokospasta
Ter garnering: 1 passievrucht, Krokante Muesli Kokos Hazelnoot, blaadjes munt en
eventueel wat paaseitjes

Doe de mangoblokjes, perzikpartjes, plantaardige kokosdrink en de kokospasta in een
blender of keukenmachine. Mix deze ingrediënten tot een gladde smoothie.

Giet de smoothie in een kom. Garneer de smoothiebowl met wat passievruchtpulp, Krokante
Muesli Kokos Hazelnoot, blaadjes munt en wat paaseitjes.

Dit recept is gemaakt in samenwerking met Meesters van de Halm, een duurzame producent van 100% biologische ontbijtgranen! De Krokante Muesli Kokos Hazelnoot die in het recept is gebruikt vind je hier.